Aktuelle udstillinger

Benjamin Torcal og Artigasplanas

fra 22. august til 18. september

Skulpturer og malerier

Artigasplanas’ skulpturer befinder sig på et helt andet plan end det jordiske. Han er i stand til at give sine figurer et udtryk, der hjælper os til at kunne drømme os væk fra hverdagen og for et øjeblik blive en del af et muntert og legende univers, som undertiden også er dybt og reflekterende.
Artigasplanas’ værker har et figurativt udtryk, der på elegant vis kombinerer jern og bronze og på en stilfuld måde tager hensyn til sammenføjningen af og brudfladen mellem de to elementer, der er af så forskellig art, men her integreres i en helhed.

Benjamin Torcal Torres er en maler med et udpræget ekspressionistisk udtryk. De ulmende dunkle røde og blålige farver kombineret med gule og hvide strejf dominerer billedet, der er opbygget af et nonfigurativt univers kombineret med figurative elementer. De figurative elementer antyder, at der er en historie at fortælle. Benjamin Torcal Torres’ malerier stråler af varme og nærvær. Brændte farver sat sammen med en dueblå, klar orange eller rosa giver malerierne et unikt glødende udtryk. Kunstnerens billeder dannes i farven. De er ligesom musik, hvor de enkelte farveklange flyder sammen og skaber en ren billedsymfoni.

Udstillingens værker

Artigasplanas

Benjamin Torcal