Om os

Personale

Peter Rasmus Lind

Indehaver / salg
Rasmus@gallerie-rasmus.dk

Vibeke Kjær Olsen

Regnskab / salg
Vibeke@gallerie-rasmus.dk

Per Nielsen

Markedsføring / salg
Per@gallerie-rasmus.dk

Niels Sørensen

Chauffør
Niels@gallerie-rasmus.dk

Annelise Jager

Salg
Annelise@gallerie-rasmus.dk

Billede på vej

Service

Vi har handlet med kunst siden 1990

Gallerie Rasmus Odense har eksisteret siden 1990. 

Vi har en meget klar kunstpolitik hos Gallerie Rasmus. Siden 1990 har vi vist inden- og udenlandsk kunst, som ikke nødvendigvis afspejler tidens trends, men som efter vores mening er god kunst.

Vi bryder os ikke om, at låse os til en bestemt type kunst. For os er det væsentlige, at der er tale om god kunst. Hvorvidt kunstværkerne er nonfigurative eller figurative, heftige eller stille, alvorlige eller humoristiske og så videre, er for os underordnet.

- Peter Rasmus Lind

Besøg vores gallerier så tit, du har lyst

I vores gallerier vises fortrinsvis værker af kendte kunstnere. Vi synes også, at det er spændende at finde og præsentere kunstnere, der måske er knap så kendte, men som vi tror på. Mange af disse kunstnere har over tid vist, at de kan overbevise andre end os om deres værd.

Hvert år bruger vi en måned på at besøge gallerier og kunstnere rundt om i Europa. På denne rundrejse finder vi nye kunstnere og plejer dem, som vi allerede har i stald. De udenlandske kunstnere, som vi præsenterer i Gallerie Rasmus, er alle kunstnere med succes i deres respektive hjemlande, men som regel har disse kunstnere ikke tidligere været vist i Danmark.

Besøg Rasmus-gallerierne så tit du har lyst! Vi synes, at det er rart at have mange mennesker omkring os. Det er dejligt, når publikum, ligesom os, mener, at der er mange gode oplevelser at hente i kunstens verden.

Kontakt os

Telefon

Email

Åbningstider (Odense)

Send os en besked